Lázně Lednice

Vypracovali jsme projekt "Zdraví je dar, kterého si vážíme", Jihomoravský kraj nám jej schválil a dostali jsme finanční prostředky na procedury v lázních Lednice. V balíčku jsou zahrnuty tři procedury: perličková koupel s bylinnou přísadou (přísadu je možno vybrat s mnoho druhů, např. mátová, levandulová a další), amma masáž nebo indická masáž, parafinový obklad. Těchto procedur se zúčastnilo 100 našich členů. Část finančních prostředků bylo doplaceno z pokladny organizace. Akce probíhá od září a bude ukončena 10. 11. 2010.

Tak několik hodin jsme si mohli vychutnávat péči o nás, ve voňavé koupeli, kde to jen perlilo, masáž, která je méně obvyklá, ale po ukončení se tělo celé uvolní a je celý člověk jako vyměněný, plný energie. Na závěr teplý obklad na bolavé místo.

Prostředí lázní je velmi pěkné, čisťounké. Personál je milý, vstřícný a ochotný. Lázeňští hosté nejsou jim na obtíž, s tím už se člověk nesetkává tak často. Zvláště u nás, kdy přes naše různé postižení, nejsme tak rychlí a šikovní. Jsou to takové rodinné lázně.

Naše poděkování patří nejen Jihomoravskému kraji, ale také paní ředitelce Aleně Ďurišové a paní Petře Kalců, která naše procedury korigovala.

Doufáme, že jsme našim členům umožnili příjemný den v tomto podzimním depresivním období.

Hustopeče 2. listopadu 2010

Hlavní navigace:

 

 

 

13. 5. 2024 zájezd do termálních lázní Mošoň, Maďarsko

 

Vytvoření webových stránek zajistila

Firma Graweb, jmenovitě pan Kamil Konečný, nám sponzoruje vytvoření našich webových stránek. Jeho firma nám také tyto stránky vytvořila. Děkujeme mu za jeho spozorský dar.

Chceme, aby nejen naši členové, ale i široká veřejnost, byli informováni o naší činnosti.