Ohlédnutí za rokem 2020

 

Na prahu nového roku se ohlížíme za rokem minulým, s přáním všechno špatné nechat ve starém roce, v novém roce už jen vše dobré. Rok 2020 jsme začali velmi nenápadně. Naše hustopečská organizace se svými 545 členy je stále největší na okrese i v JMK. Zpracovali jsme perfektní plán akcí na celý rok, snažili jsme se dát různé aktivity, aby alespoň částečně pokryly zájmy našich členů. Divadlo, Aqualand Pasohlávky, výstava kamélií, návštěva zámku, termály, mlékárna, sklárny, Archeopark. Týdenní pobyt v lázních Poděbrady, zájezd prarodiče s vnoučaty a další a další. První naše akce byla návštěva Městského divadla Brno úžasného muzikálu Mamma Mia. Se skvělými melodiemi skupiny ABBA v podání skvělých herců. Následovala návštěva Aquaparku Pasohlávky, kde jsme si užili všechny skvělé vodní vymoženosti. Dalším a posledním byl zájezd na výstavu kamélií na zámku Rájec a zámek Blansko. Pak už jsme rušili jednu akci za druhou. Stihli jsme jen cvičení jógy pro seniory. Rekondiční a rehabilitační cvičení, které nám umožnila dotace JMK. Relaxační činnost pro 97 našich členů částečně hrazené z dotace Města Hustopeče, ambulantní balíčky částečně hrazené z dotací obcí.

Velké poděkování JMK, představitelům Města Hustopeče, starostkám a starostům z obcí, odkud jsou naši členové.

Zvláštní poděkování dr. Lazovi a celému sociálního odboru nejen za to, že se snaží pomoci v sociální oblasti, ale hlavně za to, že na jaře na začátku první vlny pandemie, navštěvovali seniory v městě Hustopeče. V případě potřeby nabízeli pomoc, rozdávali roušky, na jaře nedostatkové zboží. Hlavně ceníme projevený zájem o nás, seniory.

Velké poděkování všem členům výboru a důvěrníkům za jejich práci ve prospěch členů organizace.

Dovolte, vyslovit přání, abychom se v roce 2021 mohli setkávat, jak jsme byli zvyklí, sociální kontakt fakt chybí. Hodně síly ke zvládnutí tohoto těžkého období. Prosím, dodržujme všechna nařízení, chraňme svoje zdraví. Nechoďme tomuto viru naproti. Přeji všem hodně, hodně zdraví, pohody a optimismu.

                                                                  

Hlavní navigace:

 

zájezd 28. 4. 2024 Flora Kroměříž.

 

13. 5. 2024 zájezd do termálních lázní Mošoň, Maďarsko

 

Vytvoření webových stránek zajistila

Firma Graweb, jmenovitě pan Kamil Konečný, nám sponzoruje vytvoření našich webových stránek. Jeho firma nám také tyto stránky vytvořila. Děkujeme mu za jeho spozorský dar.

Chceme, aby nejen naši členové, ale i široká veřejnost, byli informováni o naší činnosti.