Kurzy na PC

Končí kurzy na PC. Zahájila první skupina MS Office (word, exel, powerpoint), která měla celkem 5 lekcí, lektor pan Petr Líznar. Dále pak jsou dvě skupiny na úpravu digifoto, které zahájily 4. 4. jedna skupina v 9 hod, druhá skupina v 15 hod, lektor pan Petr Fridrich, dvě lekce. Dále pak dvě skupiny seznámení s počítačem, první skupina zahájila 5. 4., druhá skupina 7. 4., jsou 3 lekce u každé skupiny, lektor pan Ondřej Čukan. Kurzy jsou pro naše členy zdarma, jsou hrazeny z finančních prostředků, které jsme získali z Hustopečského masopustu od firmy Quatro pana Martina Macho a pana Vodáka, hotel Rustikal. Ještě jednou velké poděkování těmto firmám.

Pro nás jsou kurzy velkým přínosem, buď na zopakování, nebo k získání úplně nových informací. Určitě bude potřebovat ještě kurzy zopakovat, neboť informace byly velice zhuštěné, nebylo možno s časových důvodů, zacházet do podrobností. Všichni lektoři byli skvělí, patří jim poděkování za jejich trpělivost a pěkný přístup, k nám účastníkům. 

 

Hlavní navigace:

 

zájezd 28. 4. 2024 Flora Kroměříž.

 

13. 5. 2024 zájezd do termálních lázní Mošoň, Maďarsko

 

Vytvoření webových stránek zajistila

Firma Graweb, jmenovitě pan Kamil Konečný, nám sponzoruje vytvoření našich webových stránek. Jeho firma nám také tyto stránky vytvořila. Děkujeme mu za jeho spozorský dar.

Chceme, aby nejen naši členové, ale i široká veřejnost, byli informováni o naší činnosti.