Hustopečský masopust

Ve středu 24. 2. na mimořádné výborové schůzi Svazu tělesně postižených, místní organizace Hustopeče v knihovně nám byl předán šek z výtěžku z osmého ročníku Hustopečského masopustu, který se konal 6. 2. 2016 již tradičně na Turhandlích. Masopust pořádá společnost M. S. QUATRO ve spolupráci s hotelem Rustikal.

Krásné počasí přilákalo kolem 1600 návštěvníků, bezmála 150 masek. Návštěvníci mohli ochutnat zabijačkové speciality, zazpívat si i zatancovat s cimbálovou muzikou Jožky Šmukaře.

Výtěžek z příspěvků, tomboly a prodeje skleniček činil 17 250 Kč, tuto krásnou hotovost nám předal Martin Macho, ředitel M. S. QUATRO a jednatel Hotelu Rustikal Daniel Vodák.

Velké poděkování patří hlavně těmto společnostem, ale také sponzorům a vinařům, kteří věnovali dary do tomboly, a tím se vyšplhala darovaná hotovost k této úžasné částce.

Hlavně nás potěšilo, zahřálo u srdíčka, že tito organizátoři, ačkoliv jsou mladí, nezapomínají na nás, seniory, kteří aktivní část svého života máme již za sebou. Darovanou částku chceme použít na počítačové kurzy, neboť i my se chceme vzdělávat, nechceme nechat mozek zahálet. Můžeme pak hledat na internetu zprávy, recepty, hledat dopravní spoje, psát si s přáteli a další rozšiřování obzorů.

Ještě jednou velké díky.

Hlavní navigace:

 

zájezd 28. 4. 2024 Flora Kroměříž.

 

13. 5. 2024 zájezd do termálních lázní Mošoň, Maďarsko

 

Vytvoření webových stránek zajistila

Firma Graweb, jmenovitě pan Kamil Konečný, nám sponzoruje vytvoření našich webových stránek. Jeho firma nám také tyto stránky vytvořila. Děkujeme mu za jeho spozorský dar.

Chceme, aby nejen naši členové, ale i široká veřejnost, byli informováni o naší činnosti.