Dopis ODS

Poděkování

Místní organizace
ODS
Hustopeče
Hustopeče 13. 11. 2009
Vážení,
Dovolte, abych Vám poděkovala za finanční šek ve výši 3000 Kč, který nám na dnešní naší členské schůzi předal pan místostarosta Libor Sadílek. Mám velkou radost a zcela určitě jste udělali radost i našim členům. Za tyto peníze + 400 Kč z naší pokladny, budeme mít pronajatý termální bazén pro 25 lidí v Pasohlávkách. Uskutečníme tento zájezd 18. 11. a 19. 11. celkem pro 50 našich členů. Členové zaplatí pouze dopravu, kterou máme zajištěnou u BORSu, ve výši 70 Kč na osobu. Možná částka 3 000 Kč se zdá někomu malá, ale pro naše členy hodně znamená.
Také Vám děkujeme za poskytnutí občerstvení v podobě minerálky pro naše členy. Také na tomto jsme ušetřili nějakou korunku.
Ještě bych chtěla vyjádřit své poděkování panu místostarostovi Liborovi Sadílkovi, se kterým projednáváme naše problémy a hledáme u něho podporu při vypracování našich projektů na získání finančních prostředků i z jiných zdrojů. Několik projektů jsme letos již zpracovali, zatím jsme neměli úspěch. V tuto chvíli se nám jeví, že bychom mohli získat nějaké peněžní prostředky od kraje na další vypracovaný projekt.
Lze si jen přát více takových pracovitých politiků jako je pan místostarosta Sadílek.
Ještě jednou Vám děkujeme a přejeme Vám hodně úspěchů ve Vaší práci a těšíme na další spolupráci.

Hlavní navigace:

 

Zájezd dne 16. 4. 2024 Moravský Krumlov Slovanská Epopej, Klášter Rosa Coeli

 

zájezd 28. 4. 2024 Flora Kroměříž.

 

Vytvoření webových stránek zajistila

Firma Graweb, jmenovitě pan Kamil Konečný, nám sponzoruje vytvoření našich webových stránek. Jeho firma nám také tyto stránky vytvořila. Děkujeme mu za jeho spozorský dar.

Chceme, aby nejen naši členové, ale i široká veřejnost, byli informováni o naší činnosti.