Firma Flaga

Firma Flaga, přední dodavatel LPG, oslavila v sobotu 25. 5. 2013  spolu s obyvateli širokého okolí výročí 20 let svého působení na českém trhu. Na parkovišti před sídlem firmy v Hustopečích čekaly na návštěvníky v rámci oslav atrakce pro děti i dospělé, bohaté občerstvení, přehlídka vozu Hummer na LPG. Od 15 hodin pak zahrála ty největší hity legendárních Beatles kapela PANGEA - The Beatles Revital Band.

"Vážíme si toho, že zde v Hustopečích můžeme být již 20 let a že máme s obyvateli okolních obcí výborné vztahy. To byl také důvod, proč jsme chtěli, aby naše výročí oslavili spolu s námi," vysvětluje Peter Polák, jednatel firmy Flaga. Ten také spolu se starostou Hustopečí ing. Lubošem Kuchynkou předal šek zástupci hustopečské organizace Svazu tělesně postižených v ČR. "Protože nám záleží na našem okolí, rozhodli jsme se v rámci oslav věnovat sponzorský dar ve výši 20 tisíc korun na podporu dobré věci a pomoci tak těm, kdo to v našem regionu potřebují nejvíce," dodává Polák.

Tohoto sponzorského daru si moc vážíme, máme radost, že si tato společnost v rámci svých oslav vzpomněla i na nás - seniory a tělesně postižené.  Sponzorský dar využijeme v nejbližší době. Moc děkujeme!!!

Hlavní navigace:

 

zájezd 28. 4. 2024 Flora Kroměříž.

 

13. 5. 2024 zájezd do termálních lázní Mošoň, Maďarsko

 

Vytvoření webových stránek zajistila

Firma Graweb, jmenovitě pan Kamil Konečný, nám sponzoruje vytvoření našich webových stránek. Jeho firma nám také tyto stránky vytvořila. Děkujeme mu za jeho spozorský dar.

Chceme, aby nejen naši členové, ale i široká veřejnost, byli informováni o naší činnosti.