Městské divadlo Brno

V pátek 8. 6. jsme jeli do Městského divadla Brno na muzikálovou komedii "Děsnej pátek". Jmenuje se Ellie, má šestnáct let, má pocit, že ji celý svět, zejména její matka, nerozumí. Katherine je 40 let, zítra se po druhé vdává. Moc by si přála, aby ji její dcera Ellie pochopila a nepovažovala ji za nepřítele. Po jedné z dalších hádek, kdy si obě přejí, aby ta druhá dokázala pohlédnout na svět jejíma očima, stane se něco podivného, bláznivého - vymění si svá těla. A tak začíná kolotoč bláznivých situací, v nichž obě hrdinky musí strávit den v cizím těle. 

Ellie hraje Kateřina Marie Fialová, Katherine Ivana Vaňková, mladší bratr Fletcher - Josef Gazdík, jeho vystoupení s tajnou láskou Ellie Adamem s písní o sendvičích a ženách patří k nejkomičtějším scénám. Epizodní postavičku korpulentní tělocvikářky Meyersové ztvárnila Lenka Bartolšicová.

Na závěr diváci poděkovali všem hercům potleskem ve stoje. 

Hlavní navigace:

 

Všem našim členům přejeme šťastný vstup no nového roku 2024. 

 

Vytvoření webových stránek zajistila

Firma Graweb, jmenovitě pan Kamil Konečný, nám sponzoruje vytvoření našich webových stránek. Jeho firma nám také tyto stránky vytvořila. Děkujeme mu za jeho spozorský dar.

Chceme, aby nejen naši členové, ale i široká veřejnost, byli informováni o naší činnosti.